Chantal in Married at First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal in Married at First Sight op RTL 4

MAFS-Chantal reageert op kritiek: ‘niet het hele verhaal uitgezonden’

|
|

Laatste update:

Volgens Chantal, dé grote smaakmaakster uit Married At First Sight, hebben we niet het 'hele verhaal' gezien op tv. In een openhartige post op Facebook blikt ze terug op wat al die negatieve haatreacties met haar deden en onthult ze dat het mogelijk allemaal anders ging dan we nu wellicht denken.

Chantal had haar huwelijk met Henk graag zien slagen en de scheiding viel - ondanks die rampzalige huwelijksreis - dan ook zwaar. "Ik heb echt genoten van de periode naar onze bruiloft toe", blikt Chantal terug op Facebook. "En ook al hebben heel veel mensen een mening. Wij hebben het toch maar even gedaan."

'Het hele verhaal'

Volgens Chantal was "niemand erbij" en "niemand kan en mag dus zo oordelen als hoe dat de afgelopen weken is gedaan". Tussen haar en Henk was het heus niet altijd hommeles. "We hebben het ook echt wel leuk gehad." Maar, zo onthult de uitgesproken blondine nu: er is ook veel niet uitgezonden. "Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z'n verband is getrokken en realiteit ver te zoeken. Maar hé da's tv."

'Henkie en Wenkie'

Gelukkig kan Chantal ondanks alle zure haat ook nog lachen om de situatie. Zo noemt ze de bijnaam 'Henkie en Wenkie' "hilarisch". Ze sluit haar berichtje zelfs vol heerlijke zelfspot af. "Dikke kus Chantal, Sjetal, Dramaqueen, Borderliner, Barbie op leeftijd en niet te vergeten WENKIE." Never change, Chantal! Benieuwd naar de andere MAFS-koppeltjes? Kijk hier wie er nog bij elkaar zijn.Het hele bericht van Chantal, waarin ze ook reageert op haters én fans, kun je hieronder teruglezen!

Lees verder