Henk uit Married At First Sight laat zijn nieuwe vriendin zien!

Henk in Married At First Sight op RTL 4

Hoera! Married At First Sight-kandidaat Henk - van het illustere duo 'Henkie en Wenkie' - is eindelijk gelukkig in de liefde. Wisten we al natuurlijk, maar nu showt Henk zijn nieuwe bae aan de hele wereld!

Eerder liet een andere kandidaat, Robin, ook al zien dat hij buiten het programma om een nieuwe vriendin heeft gevonden nadat ook zijn tv-huwelijk op de klippen liep. Nu is het de beurt aan Henk om zijn nieuwe meisje insta-official te maken!

Echte liefde

Henk deelt ook nog even een subtiele sneer uit in de richting van zijn ex-vrouw Chantal. Althans: dat is wat wij lezen in zijn tekst: 'Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen'. Oef, Chantal: die kun je in je zak steken...

Married at First Sight-slagveld

Deze post van Henk komt als geroepen. We begonnen het vertrouwen in Married At First Sight namelijk een klein beetje kwijt te raken. Zo liep letterlijk elke match van het afgelopen seizoen uit op een droevige scheiding. Zelfs die tussen het droomkoppel Thierry en Sanne. Gelukkig heeft Robin dus ook al een nieuw liefje gevonden en José en Ferry zijn, ondanks hun scheiding, nog wel aan het daten. Er is nog hoop!