Sanne en Thierry in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Sanne en Thierry in Married At First Sight

Sanne uit Married at First Sight weer gelukkig in de liefde!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het huwelijk tussen Thierry en Sanne uit datingprogramma Married at First Sight leek na de show nog de goede kant op te gaan, maar spatte uiteindelijk toch uit elkaar. Gelukkig voor Sanne kwam cupido weer om de hoek kijken; ze heeft een nieuwe vriend!

Thierry gaf Sanne nog een verbale trap na in de weken na het programma door te zeggen dat ze 'een ander persoon' werd toen er géén camera's waren. Dat moet toch wel pijnlijk zijn geweest voor Sanne. En hoewel dat huwelijk 't niet redden, kan ze inmiddels wél zeggen dat ze weer gelukkig is in de liefde!

Insta-official

Net als deelnemer Henk en Robin, die zelfs vader wordt, scoorde ook Sanne een nieuwe match buiten het programma om. Hoe deze mysterieuze man heet, weten we niet. Wat we wél weten: het is insta-official! De blondine postte een foto van haar met 't nieuwe liefje plus een stel hartjes - dan weet je dat het goed zit! Sanne zette haar account overigens op privé, dus hieronder - met dank aan Shownieuws - een héle kleine foto van het kersverse paar.

Sanne uit Married at First Sight weer gelukkig in de liefde!

Married At First Sight

Seizoen 5 van MAFS veranderde eerder dit jaar in een ongekende tv-hit. Dat kwam vast door de nieuwe presentator Carlo Boszhard, het gewisselde uitzendschema, maar natuurlijk vooral door de flamboyante deelnemers! Degene die er écht uitsprong, Chantal - aka 'Sjetal' of 'Wenkie' - kreeg helaas ook veel online-bagger over zich heen. Gelukkig mocht ze laatst genadeloos hard terugslaan in Carlo's TV Kantine en dat was puur genieten.

Lees verder