MAFS-Chantal lijkt weer gelukkig in de liefde!

Veronica Superguide logo
MAFS-Chantal lijkt weer gelukkig in de liefde!

MAFS-Chantal lijkt weer gelukkig in de liefde!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe seizoen van Married at First Sightmag dan over minder dan twee weken beginnen, maar wij zijn al onze favoriete oud-kandidaten ook nog zeker niet vergeten! Bij het nieuwsgierig afstruinen van hun social media-accounts kwamen we erachter dat Chantal weer aan de man is.

Met de tonen van het nummer Listen to your heart van Roxette op de achtergrond zien we hoe de voormalig realityster haar nieuwe vlam een dikke pakkerd geeft. Veel meer weten we niet over de man in kwestie, maar duidelijk is dat onze wenkie weer straalt! 

Daten in de bakkerij

Het is de smaakmaker van het vorige seizoen enorm gegund. Na haar vrij stormachtige huwelijk met Henk, waar zelfs nog een behoorlijke nasleep aan vast kleefde, bleef Chantal toch een beetje de pechvogel. Lange tijd was ze bang dat al die Tinderaars haar alleen maar wilde gebruiken voor de fame tot ze uiteindelijk haar hart verloor aan een onbekende man in de bakkerij. "Hij houdt de deur overal voor me open, schuift mijn stoel aan en neemt mijn jas aan. En elke ochtend als ik wakker word, stuurt hij me een appje dat hij me zo'n mooie vrouw vindt", reageerde ze toen.

Freaky relatie

Helaas bleek die relatie ook niet meant to be, want al snel kwam toch het verdrietige bericht naar buiten dat ze weer vrijgezel was. "Ik treed niet in details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt", was het enige wat de blondine er over kwijt wilde. Gelukkig kan ze dit nu achter zich laten en kunnen we alleen maar hopen dat dit liefdesgeluk nu wel van lange duur is! 

Het nieuwe seizoen Married at First Sight is vanaf 4 januari iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder