Dubbel genieten: Married at First Sight twee keer per week op tv

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dubbel genieten: Married at First Sight twee keer per week op tv

Dubbel genieten: Married at First Sight twee keer per week op tv

|
|

Laatste update:

Hoera! RTL heeft vandaag bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen Married at First Sight (MAFS) twee keer per week op tv te zien zal zijn! En gelukkig hoeven we ook helemaal niet zo lang te wachten op dat nieuwe seizoen. Married at First 2020 is namelijk vanaf dinsdag 7 januari te zien op RTL4.

Twee afleveringen per week van Married at First Sight

In Married at First Sight geven twee wildvreemden elkaar het jawoord. Soms slaat de vlam in de pan, soms blijkt het huwelijk van korte duur… Sterker nog: soms komt een kandidaat helemaal niet eens opdagen! Hoe dan ook; voor de kijker is het altijd genieten. En in het geval van dit nieuwe seizoen van MAFS dus zelfs dubbel genieten met maar liefst twee afleveringen per week.

Married at First Sight 2020 vanaf 7 januari op tv

Eerdere seizoenen van Married at First Sight werden gepresenteerd door Peter van der Vorst. Omdat hij nu programmadirecteur van RTL is, moest er een nieuwe presentator komen. Dat werd uiteindelijk niemand minder dan de dolenthousiaste Carlo Boszhard!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Married at First Sight (MAFS) wordt op 7 januari 2020 uitgezonden. De tweede aflevering volgt een dag later op 8 januari. De afleveringen zijn ook te zien op Videoland. Waarschijnlijk een week eerder dan op tv.

Lees verder