Wie vervangt Peter van der Vorst in Married At First Sight?

Veronica Superguide logo
Wie vervangt Peter van der Vorst in Married At First Sight?

Wie is de nieuwe presentator van Married At First Sight?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

We hielden er al rekening mee, en het is inderdaad waar: Married At First Sight krijgt een nieuwe presentator! Welke ‘ouwe rot’ voorziet ons van nieuwe huwelijksdrama’s?

Married At First Sight is stiekem één van onze favoriete programma’s op tv. Wildvreemde stellen worden door ‘de wetenschap’ samengebracht en moeten elkaar meteen het jawoord geven.

Married At First Sight

Dat is op zich al zo’n beetje de meest ongemakkelijke situatie waar je in terecht kunt komen, en dan lopen er daarna ook nog de hele tijd cameramensen met je mee, terwijl je je nieuwe bruid(egom) leert kennen.

Daarnaast zit ‘de wetenschap’ er ook aardig vaak naast, waardoor het ‘happy couple’ elkaar niet uit kan staan. Vervelend voor de kandidaten, maar smullen voor de kijkers! Soms komen de geliefden niet eens opdagen!

Het prachtige programma werd eerst gepresenteerd door Peter van der Vorst, maar hij heeft het inmiddels te druk met zijn nieuwe functie: programmadirecteur van RTL. Ewout Genemans nam zijn programma Verslaafd al over, en… Carlo Boszhard mag nu de koppelbaas uithangen in MAFS!

Boszhard keert ook terug in de Nederlands versie van The Masked Singer; die maffe zangshow verschijnt volgend seizoen op tv. Married At First Sight verschijnt doorgaans in het voorjaar, dus waarschijnlijk zien we Carlo begin 2020 in actie als ceremoniemeester.

Foto: RTL/Roland J. Reinders

Lees verder