MAFS: Chantal durft niet meer te Tinderen

Veronica Superguide logo
MAFS: Chantal durft niet meer te Tinderen

MAFS: Chantal durft niet meer te Tinderen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na haar (extreem) gedoemde #MAFS-huwelijk met Henk is Chantal (aka 'Sjetal', aka ‘Wenkie’) weer op vrijersvoeten. Maar nú wordt de erfenis van Married At First Sight pas goed duidelijk: willen mannen haar daten om haar sprankelende persoonlijkheid, of om de fame?

Bij RTL Boulevard meldt Chantal dat ze een tijd lang helemaal klaar was met daten. Inmiddels is de grootste reuring een beetje gaan liggen, en gaf Chantal de online vleeskeurings-app Tinder maar weer eens een slinger!

Volgens Chantal stond haar Tinder ‘roodgloeiend’, maar twijfelt ze enorm aan de bedoelingen van haar aanbidders. ‘Wat krijg je? Ben jij Wenkie?’ Omdat ze steeds herkend wordt, durft Chantal niet meer af te spreken!

‘Dan denk ik: staat er misschien een hele groep die het leuk vindt om Wenkie te zien?’

Married At First Sight: Second Chance

Op de vraag of ze mee zou doen aan Married At First Sight: Second Chance, antwoordt ze ontwijkend. ‘Stel, ik doe mee, reageren mensen echt op mij? Of misschien komen er wel helemaal geen reacties op het typetje Chantal dat is gecreëerd in Married At First Sight.'

Chantal was eerder al kritisch over hoe ze in de populaire show werd neergezet, en nu ze weer klaar is om te daten plukt ze daar de bittere vruchten van. De afgelopen jaargang was sowieso buitengewoon ernstig vervloekt: zelfs José en Ferry, onze hoop in bange dagen, gaven er uiteindelijk de brui aan.

Lees verder