MAFS-Henk wil ex Chantal nooit meer spreken!

Henk in Married At First Sight op RTL 4

Het duo 'Henkie en Wenkie' stal de show in RTL's hit Married at First Sight. Het liefdesexperiment ontplofte echter in het gezicht van de inmiddels exen Chantal en Henk. En dat zit nog steeds niet héél lekker.

Zo laat Henk in een interview met Shownieuws weten dat 'ie absoluut geen contact meer wil met Chantal. "Nee. En dat wil ik zo houden. Ik heb er geen behoefte aan. Na al die negatieve uitlatingen van haar, heb ik er geen behoefte aan.

Huwelijk

De Brabantse volkszanger én trucker vond alleen 'de eerste dag' met Chantal leuk. En dat is niet gek: toen trouwden ze, inclusief een groot feest. Daarna liep het al snel volledig uit de klauwen. "Dan kun je er honderdduizend wetenschappers op loslaten, maar als die ene klik er niet is, dan ga je het niet redden."

Nieuwe liefde

We hoeven niet te vrezen dat Henk na het programma in een zwart, liefdesloos gat viel: absoluut niet zelfs! Hij vond de liefde bij Katja. En Henk is de kwaadste niet; hij hoopt dat Chantal óók een nieuwe match vindt. "Ik wens haar alle geluk en zij verdient ook een man om van te houden." Overigens zijn 'Henkie en Wenkie' niet de enigen MAFS-deelnemers waarbij het liefdesexperiment mislukte. Sterker nog: geen enkel huwelijk hield stand...