MAFS-Ferry en José maken het uit

José en Ferry in Married At First Sight

We wisten al een tijdje dat iedereen uit het afgelopen Married At First Sight-seizoen besloot te scheiden, maar deelnemer Ferry maakte later in Jinek bekend dat hij toch weer aan het daten was met José. 'Was', want José onthult nu dat ze géén stel meer zijn...

Ze leken zo goed bij elkaar te passen - en dat vonden kijkers ook - maar uiteindelijk is ook dit stelletje uit elkaar.

Ferry en José

"Jammer genoeg zijn Ferry en ik niet meer als stel bij elkaar", schreef José deze week op Instagram. Gelukkig geldt voor hen niet 'uit het oog, uit het hart' want: ze gaan verder als "goede vrienden".

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Dankbaar

Ondanks de geklapte liefdesbubbel kan José wel terugkijken op een geslaagde ervaring. "Het was een avontuur om nooit meer te vergeten", laat ze weten. "Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen meemaken en hierbij de warme en onmisbare support van mijn kinderen, lieve familie, goede vrienden en fijne collega's had."

MAFS-mislukkingen

Letterlijk élk wetenschappelijk gematcht koppelt uit het afgelopen MAFS-seizoen vroeg een scheiding aan. Tot zover de experts en wetenschappers. Gelukkig schoot cupido na de opnames wel meerdere keren in de roos. Zo vond Henk een nieuwe vriendin, sloeg Sanne een nieuwe kerel aan de haak én liet deelnemer Robin er geen gras over groeien: die verwacht al een baby met zijn nieuwe liefde!