José en Ferry in Married At First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
José en Ferry in Married At First Sight

Married At First Sight-kijkers genieten van Ferry en José: ‘beste match!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het huidige seizoen van Married At First Sight staat tot nu toe vooral in het teken van het ontplofte huwelijk tussen smaakmakers Chantal en Henk. Twee andere deelnemers, Ferry en José, stelen ondertussen heel stiekem de harten van kijkers: is dit wel een échte match?

Presentator Carlo Boszhard beloofde eerder al dat we nog véél meer van de flamboyante Chantal gaan zien, maar eerlijk gezegd willen we nu ook wel eens weten of er ook oprecht geslaagde matches tussen zitten dit seizoen. Tot nu toe gaat het lekker tussen Thierry en Sanne, maar ook José en Ferry - die in de meest recente aflevering op huwelijksreis naar Oslo gingen - vallen enorm in de smaak!

Match made in heaven?

Nu ook het prille huwelijk tussen Jeroen en Antoine dreigt te ontsporen, Robin en Kimberly niet meer samen willen wonen én de vonken er nog niet vanaf spatten bij Chantal en Ingeborg, vestigen MAFS-kijkers hun hoop op Ferry en José. "Als Ferry en José geen match made in heaven zijn, dan weet ik het niet meer", reageert een kijker na de uitzending van gisteren. Dit stelletje heeft tot nu toe in ieder geval álles mee.

Een en al liefde

Als dít geen match wordt, kunnen de experts van MAFS beter hun biezen pakken. Dan blijven alleen Thierry en Sanne over als 'geslaagde experimenten', al weten we eigenlijk ook nog niet hoe het tussen hen afloopt. Kijkers geven Ferry en José in ieder geval de meeste kans van slagen. Hopelijk zorgt de huwelijksreis niet voor irritaties, onbegrip en ergernissen, want dat hadden we bij Henk en Chantal al uitgebreid gezien. We willen nu echte liefde! 

Als de huwelijksnacht een indicatie is voor de rest van hun huwelijk, zit het wel snor!

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder