Carlo Boszhard en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

Carlo Boszhard over MAFS-Chantal: ‘er gaat nog veel gebeuren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Married at First Sight-presentator Carlo Boszhard komt met een héérlijke teaser! Week na week smullen kijkers van de totaal ontspoorde huwelijksperikelen tussen Henk en Chantal - aka 'Henkie en Wenkie' - maar voor Chantal is het RTL 4-avontuur in ieder geval nog niet afgelopen. In tegendeel zelfs.

Presentator Carlo Boszhard beweert in een interview met RTL Boulevard dat we nog veel van 'Sjetal' gaan zien. "Er gaat in dit programma toch nog heel veel met haar gebeuren", zo stelt hij. "Als je denkt: dit is het, euhm... nee." Nou, dat belooft wat!

Pittig

Carlo nam het eerder al op voor de spraakmakende Chantal. Ze krijgt helaas ook heel veel bakken online shit over zich heen. En dat is, nou ja, de afgelopen weken nu niet bepaald minder geworden, to put it mildly. "Met Chantal gaat het goed", verzekert Carlo ons. Gelukkig! "Maar het is natuurlijk voor haar heel erg pittig." Hij beschrijft haar als "een dame die opvalt" en "waar je ook een mening over kan hebben". "Ze is ook een smaakmaakster, maar ze wil ook gewoon liefde."

Geheimhouding

Alle kandidaten van Married at First Sight moeten zwijgen als het graf. Ze mogen tot en met de laatste aflevering helemaal niets zeggen over hun huidige liefdeslevens. Maar wij weten stiekem wel beter. Zo lijkt het er sterk op dat Chantal haar geluk beproeft op Tinder (lekker swipen) en heeft Henk naar verluidt de liefde gevonden bij een dame die óók op zijn huwelijk met Chantal was. Oeh! Eind goed, al goed?

Married at First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder