Carlo Boszhard en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard en Chantal in Married At First Sight op RTL 4

Carlo Boszhard steunt Chantal uit Married At First Sight na heftige kritiek

|
|

Laatste update:

Married At First Sight-presentator Carlo Boszhard springt in de bres voor deelneemster Chantal, die online veel shit over zich heen krijgt sinds ze meedoet aan de populaire trouwshow van RTL 4.

"Lieve Chantal, je bent de smaakmaakster van Married At First Sight", begint Carlo zijn liefdevolle nieuwe column voor Televizier. En dat is nog licht uitgedrukt: Chantal groeide uit tot een ware obsessie voor MAFS-kijkers. De opvallende verschijning, die ook al eens opdook in een ander datingprogramma, maakt elke week weer de online tongen los - op een goede én slechte manier.

Steun van Carlo

Nieuwe presentator Carlo Boszhard steekt Chantal nu een hart onder de riem. "Wees gerust, je bent niet de enige. Ook over mij hebben mensen een mening. Ik ben me heus bewust van het feit dat ik geen Peter van der Vorst ben." Hiermee verwijst Carlo naar de kritiek die hij zélf kreeg: velen vonden hem 'te aanwezig' en moesten nog wennen aan het feit dat Peter van der Vorst MAFS niet meer presenteert. "Maar ik heb, in tegenstelling tot jou, in de loop der jaren een schild kunnen opbouwen. Hoe zit dat met een vrouw als jij?"

'Trots op je'

Carlo somt even op waar Twitteraars zich zo aan ergeren - haar tattoos, wenkbrauwen en uitgebreide eisenpakket voor man Henk, bijvoorbeeld - en "dan gaat twitter natuurlijk los". "En daarom prijs ik het team van Married At First Sight, dat je achter de schermen steunt. Dat moet ook, want je bent de ster het programma. Je bent uitgesproken en authentiek en dus geknipt voor televisie." Ook geeft Carlo aan dat 'ie trots is op Chantal, met wie hij nog even belde om alle ophef te bespreken. "Je gaat goed met alle kritiek om. En als er dan toch iets negatiefs je bereikt, laat ze dan ‘de cholera’ krijgen."

Chantal en Henk

'De wetenschap' koppelde Chantal aan Henk en het koppel heeft nu al een geinige bijnaam gekregen: Henkie en Wenkie. Maar hoe zit het eigenlijk met hun huwelijk? Is daar nog wat van over? Dat gaan we uiteraard de komende tijd zien in MAFS op RTL 4, alleen... het lijkt erop dat Chantal in het echt alweer op zoek is naar een nieuwe 'Henkie'...

De column van Carlo kun je hier in zijn geheel lezen.Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder