Chantal en Ingeborg, MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal en Ingeborg, MAFS

Hoe gaat het nu met MAFS-koppel Chantal en Ingeborg?

|
|

Laatste update:

Married at First Sight had afgelopen seizoen een primeur te pakken: voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaf een lesbisch koppel elkaar het ja-woord. Helaas bleken Chantal en Ingeborg uiteindelijk niet voor elkaar bestemd, maar hoe zou het nu met ze gaan? 

Chantal en Ingeborg gingen - in vergelijking met 'die andere' Chantal en Henk - zonder al teveel drama uit elkaar. "Helaas zijn de vonken er niet geweest en is mijn gevoel voor jou niets meer dan vriendschappelijk", vertelde Ingeborg in de slotaflevering van Married at First Sight. Chantal had het nog wel een kans willen geven, maar die zat er niet meer in.

Liefdesgeluk gevonden

De opnames zijn nu al even geweest en dat blijkt goed te hebben uitgepakt voor allebei. Het lijkt er namelijk op dat beide vrouwen inmiddels het liefdesgeluk hebben gevonden, maar niet bij elkaar. Ingeborg plaatste een korte maand geleden al een gelukkige foto met haar nieuwe liefde Femke op Instagram met de tekst: "Gelukkig met jou #loveher, #happytogether #makingmemories". En dat geluk komt van twee kanten, want ook haar nieuwe liefde reageert: "Ontzettend gek met jou!". Bekijk hier een ander kiekje van het gelukkige stel.

Regenboogje

Chantal heeft haar Instagram-profiel ook afgeschermd, maar de tekst boven haar profiel spreekt boekdelen: met een regenboogje en een hartje laten zowel zij als haar nieuwe liefde weten dat ze bezet zijn. De foto hieronder - die we op Facebook vonden - zegt natuurlijk genoeg. Wij wensen beide koppels veel liefdesgeluk.

Andere kandidaten

Het is eindelijk eens wat positief nieuws rondom het programma. Eerder lieten we al weten dat Chantal (van Henk) een enorme Tinder-angst heeft (maar wel toe is aan een nieuwe man) en ook Thierry, José en Ferry zijn nog altijd vrijgezel. Het is maar te hopen dat zij een tweede kans krijgen, op welke manier dan ook!

Lees verder