MAFS, Robin, vader

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MAFS, Robin, vader

Robin van Married at First Sight is vader geworden!

|
|

Laatste update:

Het is tijd voor beschuit met blauwe muisjes, want Robin uit het afgelopen seizoen Married At First Sight is vader geworden! De trotse papa deelt een foto van zijn kleine spruit op Instagram.

Op 31 augustus werd het liefdesgeluk van Robin en zijn Kim bekroond met zoontje Jake, maar helemaal genieten was het daarna niet. Aangezien de kleine spruit vier weken te vroeg is gekomen, moesten zowel moeder als zoon nog even in het ziekenhuis verblijven. 

Gezinsgeluk

De trotse vader stelt zijn volgers een aantal dagen later gerust. "Na een week in het ziekenhuis eindelijk naar huis! Bedankt voor de goede zorg @noordwestzh", schrijft hij op social media. Het is te hopen dat het prille gezinnetje nu wel echt kan gaan genieten op hun roze (of moeten we zeggen: blauwe) wolk. Mogelijk wel met een aanstaand huwelijk op de planning, want de ring-emoji in de bio van Kim doet ons vermoeden dat Robin onlangs op zijn knieën is gegaan.

Married At First Sight

Zo zie je maar hoe snel het allemaal kan gaan! Nog geen jaar geleden zaten we massaal aan de buis gekluisterd om te zien of zijn huwelijk met Kimberly zou slagen of niet. De fysieke aantrekkingskracht leek er op het begin vanaf te spatten, maar helaas was dat geluk ook snel weer over. Kimberly zou door Robin aan de kant gezet zijn met redenen dat ze geen racefiets had, niet sportief genoeg was en dat ze teveel naar festivals ging. Tijdens de reünie was de blondine dan ook helemaal klaar met haar match. Het is te hopen dat ook zij binnenkort het liefdesgeluk vindt

Lees verder