Modern Family

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Modern Family

Zo zag de Modern Family-cast er vroeger uit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We hebben de kids uit Modern Family recht voor onze ogen zien opgroeien, maar hoe zit het eigenlijk met de ‘oudjes’? Wij doken in de archieven en laten je zien hoe de Modern Family-cast er in hun jeugd bijliep!

Benieuwd naar meer van zulke trips down memory lane? Bekijk hier onze eerdere edities met de acteurs uit Harry Potter, het MCU en GTST.

Ed O’Neill – Jay Pritchett

De jonge Ed O’Neill is een beetje moeilijk te vinden. Maar we deden ons best en stuitten op déze foto uit oorlogsfilm The Dogs of War uit 1980. Toen was ‘Al Bundy’ 34 jaar jong. Het is Ed’s derde rol in dat jaar en tevens zijn derde filmrol ooit. En ja, die gast achter het stuur is inderdaad Christopher Walken!

Sofia Vergara – Gloria Delgado-Pritchett

Gelukkig houdt Sofia Vergara wel van een throwbackje op zijn tijd. Haar insta-profiel staat vol met jeugdige foto’s. Zoals deze, uit de 80’s. Toen was Sofia echt nog maar een tiener.

90’s-Sofia? Die had superveel lol met haar vriendinnen!

En ligt het aan ons of is Sofia in twintig jaar geen spat veranderd?

Jesse Tyler Ferguson – Mitchell Pritchett

Ook Jesse gebruikt zijn Insta regelmatig als een soort plakboek vol jeugdfoto’s. En het acteren zat er al vroeg in bij Jesse! Kijk maar eens naar deze Phantom of the Opera-achtige situatie.

We hebben ook beeld van Jesse’s allereerste film ooit. Dit is ‘m in Ordinary Sinner uit 2001. En tja… deze 26-jarige jongen moest toch ook ergens beginnen. “Did I mention it wasn’t very good?

Eric Stonestreet – Cameron Tucker

Eric, die in tegenstelling tot zijn personage hetero is, is in al die jaren niet zo heel veel veranderd. Kijk maar eens naar deze schattige collage hieronder. Inclusief drie bonusacteurs.

En, deze waren we even vergeten: Modern Family gebruikte in één van de eerdere afleveringen (waarin Cam zich als clown Fizbo verkleedde) al eens een jeugdfoto uit het privé-archief van Eric. En één van de medewerkers mocht er zelfs een nep krantenartikel omheen schrijven. Hoe tof is dat?

Julie Bowen – Claire Dunphy

We vallen een beetje in herhaling, maar net als Sofia is ook Claire-actrice Julie Bowen in al die jaren niet superveel veranderd. Kijk maar:

Deze, van iets verder terug, doet je wel even de wenkbrauwen fronsen: ja, dat is echt Julie. Ze speelde in de Adam Sandler-film Happy Gilmore.

Verder was het bij Julie best wel moeilijk om échte jeugdfoto’s te vinden. Die heeft ze goed afgeschermd. Voor de echte liefhebber hebben we hier nog wel een ontzettend slecht ge-edit filmpje met kiekjes uit de oude doos.

Ty Burrell – Phil Dunphy

En last but not least: Phil! Ty Burrell begon wat later met acteren. Tenminste: op véél latere leeftijd als je het met zijn Modern Family-collega’s vergelijkt. Zo stamt Ty’s eerste IMDB-credit uit 2001. Hij speelde toen een rolletje in de comedy-scifi-film Evolution. En dat is best eng. Hij ziet er EXACT hetzelfde uit als nu. Beelden daarvan kun je hier bekijken.

Lees verder