Tom Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Holland

Zo zag de MCU-cast er vroeger uit

|
|

Laatste update:

Tijd voor een trip down memory lane! Eerder gingen we al lekker spitten door de schattige jeugdfoto’s van alle Friends-acteurs en nu is het de beurt aan… onze helden van het Marvel Cinematic Universe!

Robert Downey Jr.

‘Tony Stark’ moest ook ergens beginnen! De jonge Robert Downey Jr. straalt een en al allure uit. En dat begon al toen ‘ie een piepjong ventje was, kijk maar naar die schattige foto hieronder, afkomstig uit één van RDJ’s allereerste acteerklussen.

Zo zag de MCU-cast er vroeger uit
Later ontpopte Robert zich tot een soort covermodel. Geloof je ons niet? Nou, we hebben een stel zéér zwoele foto’s voor je op een rij gezet. Topmodel incoming!

Scarlett Johansson

Black Widow-actrice Scarlett Johansson, we moeten helaas iets langer wachten op haar solofilm, acteert al jáááren. Een shot van yung Scarlett is dan ook snel gevonden. Kijk maar eens naar onderstaande beelden. Daarin zien we de kleine ScarJo in het (helaas veel mindere) derde deel van Home Alone. Hierin speelt ze het sassy zusje van die neppe namaak-Kevin.

Wist je trouwens dat een jonge versie van Christopher Walken wat wegheeft van Scarlett? Nee, wij ook niet, maar kijk maar: het klopt wel!

Chris Evans

Aww… kijk ‘m dan, die mini-Captain America. Lekker aan het smullen van z’n sushi. Wij willen deze kleine Chris Evans het liefst in z’n wangetjes knijpen en heel moederlijk met ons eigen speeksel een vuiltje van zijn gezicht afsmeren. Of gaat dat te ver? Hij is gewoon heel schattig, oké?

Acteren zat er, net als bij zijn Avengers-collega’s Robert en Scarlett, ook bij Chris al vroeg in. Zo speelde hij als tiener mee in een educatief spotje over wilde dieren.

Chris Hemsworth

Door naar die andere Chris. Dondergod Chris Hemsworth is tegenwoordig een echte kast. Het is dan ook moeilijk voor te stellen hoe ‘ie er als klein Hemsworthtje uitzag. Toch zijn er beelden te vinden! Check onderstaand filmpje, dan zie je ‘m zelfs als peuter!

En, iets ouder:

Chris Pratt

De derde Marvel-Chris hield zijn jeugdfoto’s waarschijnlijk veilig in een of ander fotoboekje. Hij gooide ze in ieder geval niet online. Helaas, we weten niet hoe baby-Chris Pratt eruitzag, maar gelukkig hebben we wél van die lekker ongemakkelijke, verplichte schoolfoto’s kunnen vinden!

En, toen ‘ie al wat ouder was: een Heath Ledger-lookalike?

Samuel L. Jackson

Opperbaas en Nick Fury-acteur Samuel L. Jackson tikte vorig jaar de 71 aan. Jeugdfoto’s vinden was dan ook een hele opgave. Gelukkig wist een twitteraar – vraag niet hoe – aan déze schoolfoto te komen!

En deze dan, 80’s-Sam! Mag er ook wezen.

Tom Holland

Tom pakte met The Impossible zijn allereerste filmrol! Zelfs als 16-jarige oogt hij al als een volleerd acteur. Supermooi om te zien.

Ietsje eerder, toen ‘ie 14 was, speelde Tommie in de musical Billy Elliot. In dit superlieve tv-interview zien we kleine Tom, inclusief krulletjes en zijn oorspronkelijke Engelse accent (dat hij voor Spider-Man natuurlijk niet gebruikt).

Brie Larson

Captain Marvel herself, Brie Larson, zit al vanaf haar 9e in Hollywood. In 2001 pakte ze haar eerste echt grote rol. Hier zie je haar naast Bob Saget en Kat Dennings in de sitcom Raising Dad.

Zo zag de MCU-cast er vroeger uit

Later ontpopte ze zich tot een waar fashion-icoon. Haar stijl? ‘Hippie’, zullen sommigen zeggen.

Paul Rudd

Bij Paul Rudd kunnen we gewoon een foto van nu neerzetten: die man wordt maar niet ouder!

Heeft ‘ie stiekem het Super Soldier-serum van Captain America gejat? We weten ’t niet. Maar de Ant-Man-acteur heeft de code voor een eeuwig leven gekraakt.

Benedict Cumberbatch

Sorcerer Supreme Benedict Cumberbatch zit nu enkele jaren in het MCU als oppertovenaar Stephen Strange. Maar de dokter moest ook ergens beginnen! Kijk maar eens naar deze blije Benedict in zijn rugby-outfitje!

Of hier: Benedict die je recht in je ziel aankijkt terwijl hij poseert rondom… bloemen.

Latere jeugdfoto’s laten al wat meer zien van hoe we ‘m nu kennen.

Lees verder