Scarlett Johansson als Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson als Black Widow

Nieuwe releasedatum Black Widow; rest MCU Phase 4 schuift op

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie vorige maand al dat Black Widow zijn oorspronkelijke releasedatum vanwege de uitbraak van het coronavirus niet ging halen… Vandaag vullen we dat bericht graag aan. Disney heeft namelijk laten weten dat Black Widow in november in de bioscoop draait. En dat heeft nogal wat impact op de rest van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe...

Black Widow draait vanaf 6 november in de bios

Disney heeft het maar druk met het vinden van nieuwe releasedata voor alle films en series in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. We beginnen dit nieuwtje met de eerste film in het rijtje: Black Widow, die je nu op 6 november 2020 in de bioscoop mag verwachten. Dat is natuurlijk een flink stuk later dan gehoopt… Maar goed, laten we hopen dat het “familiedrama” het wachten waard wordt! 

Nieuwe releasedata voor alle films in MCU Phase 4

Voor de volledigheid zetten we even op een rijtje hoe Phase 4 van het MCU er nu uitziet. Black Widow draait dus vanaf 6 november 2020 in de bioscoop. Die datum was eigenlijk gereserveerd voor Eternals. Die film verhuist daardoor naar 12 februari 2021. Zodoende wordt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op zijn beurt doorgeschoven naar 7 mei 2021. Doctor Strange in the Multiverse of Madness mag je vervolgens op 5 november 2021 in de bioscoop verwachten. Thor: Love And Thunder check je daarna pas op 28 februari 2022. Dan hebben we nog Black Panther 2, die zijn originele releasedatum op 8 mei 2022 behoudt. Ten slotte noemen we Captain Marvel 2, die je vanaf 8 juli 2022 kunt gaan checken!

Nieuwe releasedatum Black Widow; rest MCU Phase 4 schuift op

Filmmaatschappijen zoeken nieuwe releasedata

Stranger Things-ster David Harbour gaf eerder aan dat hij hoopte dat Black Widow gewoon zo snel mogelijk op Disney+ zou verschijnen. Disney heeft dus echter anders besloten! En dat kunnen we het bedrijf ook eigenlijk niet kwalijk nemen. Andere filmmaatschappijen zijn namelijk ook druk bezig om nieuwe releasedate voor hun bioscoopfilms te vinden. We lieten jullie eerder bijvoorbeeld al weten dat ook Paramount Pictures inmiddels nieuwe data geprikt heeft voor Top Gun: Maverick, The SpongeBob Movie: Sponge on the Run en A Quiet Place Part II.

Lees verder