Scarlett Johansson als Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson als Black Widow

Hierdoor wordt Black Widow compleet anders dan alle andere Marvel-films

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Als we Scarlett Johansson mogen geloven wordt Black Widow compleet anders dan alle andere Marvel-films! Dat stelt de actrice in ieder geval in een interview met Total Film, via Gamesradar. De reden? ScarJo omschrijft Black Widow als een “familiedrama”…

Black Widow belooft unieke Marvel-ervaring

Scarlett Johansson belooft ons met Black Widow een unieke ervaring! Althans, als je deze nieuwste Marvel-film vergelijkt met zijn voorgangers. Dat komt volgens de actrice – die Natasha Romanoff speelt – door Kevin Feige, de grote man achter het Marvel Cinematic Universe: "Ik denk dat wat Kevin onder meer zo geniaal maakt, het feit is dat hij altijd nadenkt over wat de fans verwachten en ze dan juist iets geeft waar ze nooit van hadden durven dromen.”

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

ScarJo: "Black Widow wordt een familiedrama"

Iets waar we nooit van hadden durven dromen? In dit geval klopt dat misschien ook echt wel! Scarlett omschrijft Black Widow namelijk als een “familiedrama”. In deze Marvel-film duiken we namelijk in het verleden van Natasha Romanoff. "Het idee van Natasha Romanoff in een familiedrama had niemand aan zien komen", aldus ScarJo.

Wanneer draait Black Widow in de bioscoop?

We zijn nu natuurlijk benieuwder dan ooit naar Black Widow! Helaas is de releasedatum van de film echter uitgesteld door de uitbraak van het coronavirus. Wanneer de Marvel-film dan wel in de bioscoop draait is nog onbekend, alhoewel de geruchten wijzen op 3 juli. Als het aan Stranger Things-ster David Harbour ligt, gooit Marvel Black Widow echter gewoon zo snel mogelijk op Disney+, zodat we de film gewoon lekker kunnen streamen.

Lees verder