Scarlett Johansson als Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson als Black Widow

Releasedatum Black Widow uitgesteld door uitbraak coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De release van Black Widow is officieel uitgesteld door de uitbraak van het coronavirus. De première van de Marvel-film stond oorspronkelijk gepland voor eind april. Een nieuwe releasedatum is nog niet gegeven.

Ook première Black Widow wordt uitgesteld

Black Widow is (via Comicbook.com) de volgende film in het steeds langer wordende rijtje met films die uitgesteld worden vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het gaat dan bijvoorbeeld om Mulan, Fast & Furious 9, No Time to Die en A Quiet Place Part II. Natuurlijk is het jammer dat de releasedata van al deze films vertraagd worden. In het geval van Black Widow levert het echter ook wel een interessante vraag op. Want wat gaat er nu gebeuren met al die andere Marvel-content die op de planning staat? De films en series binnen het MCU zijn immers allemaal met elkaar verbonden.

The Falcon and The Winter Soldier in de knoei?

Zal het uitstel van Black Widow een domino-effect in gang zetten? We durven nu nog geen direct antwoord te geven. Wel weten we dat de productie van de Disney Plus-serie The Falcon and The Winter Soldier vertraging op heeft gelopen. Of die vertraging ook betekent dat de release van de serie daadwerkelijk is uitgesteld, is nog onduidelijk. The Falcon and The Winter Soldier staat op dit moment in ieder geval nog steeds gepland voor augustus van dit jaar.

Lees verder