Daniel Craig als James Bond in No time to die

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond in No time to die

Release James Bond: No Time to Die uitgesteld door coronavirus

|
|

Laatste update:

Het coronavirus heeft ook de filmwereld bereikt… Het verdrietige resultaat is dat James Bond: No Time to Die voorlopig niet in de bioscoop te zien zal zijn. De release van de film is namelijk uitgesteld tot november!

James Bond: No Time to Die uitgesteld tot november

Deadline meldt dat de producers van No Time to Die vandaag hebben laten weten de release van de 25ste James Bond-film uit te stellen. De film draait nu pas in november in de bioscoop. De nieuwe releasedatum is geprikt op 12 november. Of we weer om 00:07 uur mogen aantreden, is echter nog niet bekend.

James Bond: No Time to Die slachtoffer coronavirus

No Time to Die is de laatste James Bond-film voor Daniel Craig. Andere castleden zijn onder meer Ralph Fiennes, Lea Seydoux en Naomie Harris. Ook Rami Malek maakt zijn opwachting, namelijk als toffe bad guy. Aangezien we flink benieuwd waren naar deze 25ste James Bond-film vinden we het enorm jammer dat de release uitgesteld is… Aan de andere kant hebben we er echter wel begrip voor – hoe laconiek sommige BN’ers ook maar mogen doen over het coronavirus… 

Alle 24 James Bond-films nu op Videoland

No Time to Die had op 2 april in de Nederlandse bioscoop moeten draaien. De releasedatum is dus echter verplaatst naar 12 november. Om het ergste leed wat te verzachten, wijzen we je ten slotte graag nog even op een vrolijke bericht. Je kunt de eerste 24 James Bond-films namelijk sinds deze week bingen op Videoland!

Lees verder