Rami Malek

Veronica Superguide logo
Rami Malek

Rami Malek als superschurk in nieuwe James Bond film!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zojuist is de cast van de nieuwe James Bond-film bekendgemaakt via het officiële 007-twitteraccount! Dit wordt de laatste keer met Daniel Craig als de charmante spion. Wie hem zal vervangen is nog niet bekend. In een livestream vanuit Jamaica, waar het allemaal begon voor Mr. Bond, kwam een deel van de cast bijeen om een aantal fanvragen te beantwoorden. 

Van superster naar superschurk

De grote vraag was wie de grote schurk gaat spelen. De naam Rami Malek was al eerder gevallen als optie en hij is het ook uiteindelijk geworden. Hij kon niet bij de bekendmaking op Jamaica aanwezig zijn, maar vertelde grijnzend in een video dat hij zin heeft om zich bij de cast te voegen en het leven van Bond een stukje moeilijker te maken. 

Oscar-winnende schurk

Malek brak door met zijn hoofdrol in de serie Mr. Robot. Daarna kreeg hij meerdere grote rollen te pakken in onder andere Papillon en uiteraard zijn bekendste als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody. Daarmee sleepte hij een Oscar voor beste acteur in de wacht.

Bekende en nieuwe gezichten

Een aantal terugkerende namen werden genoemd, waaronder Ben Whishaw en Ralph Fiennes die zoals gewoonlijk weer Q en M spelen. Andere namen die we weer kunnen verwachten zijn Rory Kinnear als Tanner, Naomie Harris als Moneypenny, Léa Seydoux in de rol van Dr. Madeleine Swann en Jeffrey Wright is terug als CIA-agent. 

Andere namen die de cast gaan versterken zijn Billie Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch en Dali Benssalah. Welke rollen zij gaan vertolken is nog niet bekend. 

Filmlocaties vooral in Europa

De cast en crew gaan vanaf nu beginnen met de productie van de nog naamloze film. De openingsscène zal zich afspelen op Jamaica, en ook de Britse Pinewood Studio’s zullen worden gebruikt als filmlocatie. In Noorwegen en het Italiaanse Matera worden verschillende delen opgenomen. Dus mocht je daar toevallig zijn de aankomende tijd, houd je ogen open!

Lees verder