Toepasselijk! James Bond: No Time to Die om 0:07 uur in de bioscoop

Door Alie Sierkstra
Daniel Craig als James Bond in No time to die

De 25e James Bond-film No Time to Die gaat binnenkort in première. Deze film betekent het afscheid van Daniel Craig als James Bond, oftewel 007. Mocht je zijn afscheid als eerste in de bioscoop willen checken, dan doe je dat natuurlijk geheel in stijl om 0:07 uur!

Bioscopen vieren No Time To Die-feestje

Kinepolis komt met een ludieke actie om de release van de nieuwste James Bond-film te vieren. De vroegste voorstelling van No Time to Die is namelijk om 0:07 uur te zien! Kinepolis is overigens niet de enige bioscoop die wat extra aandacht besteedt aan de 25e Bond-film. Pathé opent namelijk op donderdag 13 februari de James Bond Experience op Utrecht Centraal. In deze pop-up store kun je je skills als 00-agent bewijzen. Daarbij worden cadeautjes uitgedeeld aan de eerste 10.000 bezoekers die een kaartje voor de film kopen.

Daniel Craig en Rami Malek in 25e James Bond

In No Time to Die heeft James Bond zijn leven als geheim agent eigenlijk al achter zich gelaten. Zijn rustige bestaan op Jamaica wordt echter abrupt onderbroken wanneer CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk (Rami Malek) die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie... Hoe dat eruit ziet, check je natuurlijk in de trailer.

No Time To Die draait vanaf 2 april in de bioscoop.