Nieuwe James Bond film krijgt een titel, en dit is 'm!

Door Redactie
titel nieuwe james bond bekend

De 25ste James Bond-film heeft een titel gekregen: No Time To Die (en nee, dus echt niet Shatterhand). De titel van de James Bond-film werd aangekondigd via het officiële twitterkanaal van James Bond (@007), met een kort filmpje met Daniel Craig als de spion van de British Secret Service. De film van de producent met de mooiste naam, Barbara Broccoli, komt in de lente van 2020 uit. 

Pechvogel

De James Bond-film No Time To Die is geregisseerd door Cary Fukunaga. Ondanks nogal wat pech tijdens de opnames blijft de film op schema. Zo was er een explosie in de studio en had Daniel Craig een ongeluk waarbij hij zijn enkel blesseerde. Zodanig dat hij moest worden geopereerd. Maar de film heeft nog steeds april als releasemaand. 3 april in de UK (en ook in Nederland) en 8 april in de VS. 

Wetenschapper gezocht

In de film No Time To Die zit James Bond zijn vervroegde pensioen te vieren in Jamaica. Maar dat feest gaat uiteraard niet lang duren. Zijn oude mattie Felix Leiter van de CIA komt buurten. En niet omdat hij op zoek is naar tips over of je je martini nou moet shaken of roeren. Hij wil de hulp van James Bond: een wetenschapper is ontvoerd en moet worden gered. Zal het lukken? En hoe zal het met James' alcoholprobleem gaan?