007-update: Nieuwe Bond-film heet géén Shatterhand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
007-update: Nieuwe Bond-film heet géén Shatterhand

007-update: Nieuwe Bond-film heet géén Shatterhand

|
|

Laatste update:

Wat hadden James Bond-fans een lol (en angst!) om de nieuwe titel van de 25ste 007-film. Volgens aanhoudende geruchten zou Daniel Craigs laatste avontuur de titel ‘Shatterhand’ krijgen. Dit blijkt níet het geval!

De Britse handtekeningenjaagster India Grace zocht Bond-producer Barbara Broccoli op. Ze presenteerde een gephotoshopte poster om te signeren, wat Broccoli graag deed. Bij de titel ‘Shatterhand’ krabbelde ze schalks even ‘It’s not’. De producer ontkent dus met klem dat de film deze titel krijgt. Nou ja, of ze jokt, maar dat zal toch niet!?

Bond 25

Over Bond 25 doen de meest wilde geruchten de ronde. Regisseur Danny Boyle werd vorig jaar aangetrokken, maar kort daarop weer ontslagen. Hierdoor is de film behoorlijk vertraagd, en komt hij waarschijnlijk pas in april 2020 in de bioscoop. Schijnbaar keren Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw en Ralph Fiennes uit Spectre (2015) allemaal terug.

Mogelijk zal Rami Malek, die recent een Oscar won voor de rol van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody, de schurk spelen.De Britse kranten waren ervan overtuigd dat de term 'Shatterhand' terug zou komen in de filmtitel. We moesten meteen denken aan de indianenverhalen van Karl May, maar 'Shatterhand' zou ook een schuilnaam zijn die Ernst Stavro Blofeld gebruikt, in één van de boeken van Ian Fleming.

Zoals gezegd is Bond 25 de laatste 007-film van Daniel Craig. Naar verluidt vangt hij hiervoor 25 miljoen dollar. Daar kun je aardig wat shaken martini’s van bestellen. Misschien zelfs een échte Bond-mobile.

Lees verder