James Bond 25 Daniel Craig Cary Joji Fukunaga

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Bond 25 Daniel Craig Cary Joji Fukunaga

Setvideo laat eerste beelden zien van Daniel Craig in James Bond 25

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na alle tegenslag van de afgelopen tijd kon de productie van de 25e James Bond-film wel eens een goed nieuws PR-momentje gebruiken. Dat is er nu gekomen in de vorm van een swingende achter de schermen-video. Hierbij krijgen we een kijkje in de keuken bij de opnames die onlangs op Jamaica plaatsvonden.

Zoals bekend werden deze opnames op het zonnige eiland in mei abrupt onderbroken nadat Daniel Craig zijn enkel blesseerde. In Londen gingen de opnames van de jubileum-Bondfilm intussen onverminderd door met scènes waarin de held van de franchise zelf niet meedeed. Die was intussen flink aan het trainen om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen gaan.

WTF-nieuws

Die Londense opnames werden onlangs opgeluisterd door een explosie en door een voyeur die camera’s in de toiletten had geïnstalleerd. Na al dit wtf-nieuws is het dus geruststellend om Daniel Craig en regisseur Cary Joji Fukunaga lachend aan het werk te zien, ook al zijn deze nu pas vrijgegeven beelden alweer van een tijdje terug. Vanaf 2 april 2020 kunnen we het resultaat in de bioscopen zien!

Lees verder