James Bond Daniel Craig

Veronica Superguide logo
James Bond Daniel Craig

Daniel Craig alweer hard aan het trainen na enkelblessure

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een maand geleden lieten we je nog weten dat de releasedatum van de 25e James Bond-film opnieuw uitgesteld zou worden, nadat Daniel Craig zijn enkel geblesseerd had. Dat blijkt nu toch niet het geval te zijn: de acteur herstelt voorspoedig en Bond 25 moet nog steeds op 2 april 2020 de bioscopen inknallen. Fotograaf Greg Williams heeft op zijn Instagram een foto van een keihard trainende Daniel Craig geplaatst als bewijs.

Enkelbrace

Ook al draagt de 007-acteur nog wel een enkelbrace om zijn linkerbeen, dat weerhoudt hem er duidelijk niet van om alweer genadeloos aan de gewichten te hengsten. Zo zien we dat graag. De foto is genomen in de Britse Pinewood Studios, en het bijschrift meldt dat Craig zich voorbereidt op de opnames die daar volgende week weer voor hem zullen beginnen.

Productie toch geen vertraging opgelopen

De gezaghebbende website Deadline weet te melden dat de opnames in het Londense studiocomplex tijdens Craig’s afwezigheid de afgelopen maand gewoon verder zijn gegaan, met scènes waar hij zelf niet in voorkomt. Hierdoor heeft de productie geen vertraging opgelopen. Dit roept bij ons de vraag op hoeveel scènes er nou helemaal in een James Bond-film kunnen zitten waar de titelheld niet aan meedoet? Aangezien Freddie Mercury-acteur Rami Malek uit Bohemian Rhapsody de schurk speelt zal er ook tijdens de Craigloze momenten genoeg te beleven zijn op het scherm bij Bond 25. Dat moet helemaal goedkomen dus!

Lees verder