Daniel Craig

Veronica Superguide logo
Daniel Craig

Nieuwe James Bond weer uitgesteld door gewonde Daniel Craig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Opnames voor de 25e James Bond zijn opnieuw uitgesteld vanwege Daniel Craig. Deze keer zijn het alleen niet contractonderhandelingen voor de hoofdrolspeler, maar een heuse blessure! Volgens The Sun zijn de opnames voor komend weekend uitgesteld omdat Daniel Craig moet herstellen van een ongelukje.

Dit weekend zou Daniel Craig en de andere James Bond-acteurs opnames hebben bij de Pinewood Studios in Engeland. Een bron meldt aan The Sun dat de regisseur die geannuleerd heeft omdat Daniel Craig nog moet herstellen. De 51-jarige 007 was eerder al op Jamaica voor Bond 25. Daar moest hij een sprintje trekken voor een scène maar dat ging niet goed! Daniel zou hard zijn uitgegleden en o.a. z’n enkel hebben bezeerd.

Bond en blauw

"Hij had veel pijn en klaagde over zijn enkel. Hij reageerde uitermate boos en gooide zijn jas op de grond uit pure frustratie.” Dat meldt de anonieme bron aan The Sun.

De acteur werd overgevlogen naar de USA om onderzocht te worden door dezelfde specialist die Tottenham Hotspur-spits Harry Kane heeft behandeld. Niets dan het beste voor 007 natuurlijk!

Wie wordt de nieuwe James Bond?

Daniel Craig moet nog even doorbijten voor hij met pensioen mag. Bond 25 wordt de allerlaatste keer dat de acteur zich in een smoking laat hijsen. Er wordt druk gespeculeerd over wie hem mag opvolgen, maar de acteur vindt zelf alles prima: van een zwarte James Bond tot een vrouwelijke ‘Jane Bond’.

Bond 25 draait voorjaar 2020 in de bioscopen.

Lees verder