Bond 25: 007 rijdt elektrisch in zijn nieuwe avontuur

Veronica Superguide logo
Bond 25: 007 rijdt elektrisch in zijn nieuwe avontuur

Bond 25: 007 rijdt elektrisch in zijn nieuwe avontuur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! James Bond, de altijd dronken, womanizende geheimagent draagt zijn steentje bij aan het milieu. 007 rijdt in Bond 25 in een... elektrische auto!

Hoewel de nieuwe Bond-wagen geen benzine verbruikt, gaat het niet om een ordinair boodschappenautootje. Bond 25 gaat volgens geruchten in zee met de Aston Martin Rapide E.

De Aston Martin Rapide E kost iets meer dan drie ton. Volgens The Sun is het vooral regisseur Cary Fukunaga (True Detective, Beasts Of No Nation) die Bond graag ziet karren in een elektrische auto. De regisseur probeert nu met Aston Martin te overleggen hoe de Rapide E het beste uit de verf kan komen in de film.

Bond 25

Het is overigens niet de eerste keer dat we een elektrische auto zien in een James Bond-film. In Spectre zat al een hybride Jaguar, maar die werd bestuurd door een schurk! Bond reed zelf nog in een Aston Martin DB10-prototype.

Hoewel we de motorgeluiden een beetje zullen missen - elektrisch gezoem is toch wat minder enerverend dan een razende V10 - past het ook wel weer bij James Bond. Als zijn voertuig maar chic én peperduur is, vinden we het allemaal best.

Lees verder