Daniel Craig als James Bond in No time to die

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond in No time to die

Explosie op set Bond 25-film verwondt crewlid en beschadigt set

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Een explosie op de set van de nieuwe James Bond-film in Londen heeft schade veroorzaakt aan het decor van de film. Ook is een crewlid lichtgewond geraakt. Dat is te lezen op de officiële Twitter-account van Bond 25.  

Totale chaos op Bond 25-set?

Als je de versie van die officiële Twitter-account mag geloven, gaat het om een gecontroleerde explosie. Daar denkt The Sun echter heel anders over! Aldaar wordt zelfs gesproken over drie explosies op de set van Bond 25. Het ongeluk zou volgens de Britse krant zijn voorgevallen toen een stunt met een vuurbal werd geoefend. Een anonieme bron spreekt daarbij van ‘totale chaos’! Het crewlid schijnt gewond te zijn geraakt toen een stuk van het decor op hem viel. De set werd na het ongeluk afgesloten voor onderzoek.

Nieuwe Bond-film is geplaagd project

Bond 25 begint zo langzamerhand een behoorlijk geplaagd project te worden... Zo lieten we je eerder al weten dat hoofdrolspeler Daniel Craig behandeld moest worden nadat hij zijn enkel ernstig blesseerde tijdens het draaien van de James Bond-film. Daarnaast was er ruzie over de nog titelloze Bond-film. Omdat de regisseur en de producenten woorden kregen over het scenario moest het script flink herschreven worden. Gelukkig gaat er ook een hoop wel goed! Zo zijn we bijvoorbeeld heel blij dat Rami Malek te zien zal zijn als superschurk. Bond 25 moet in april 2020 in de bioscopen te zien zijn.

Lees verder