Daniel Craig als James Bond in No Time To Die

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Craig als James Bond in No Time To Die

Eerste trailer James Bond-film No Time To Die eindelijk uit

|
|

Laatste update:

Die eerste teaser liet helemaal geen klap zien, maar maakte iedere Bond-fan natuurlijk mega-enthousiast. Voor hen is er nu goed nieuws: de eerste echte trailer voor James Bonds nieuwe avontuur No Time To Die is eindelijk uit!

Hij zit tjokvol nieuwe, moddervette actie-scènes. Ook zien we dat Christoph Waltz terugkeert als Bond-villain Blofeld (dit was eerst nog maar een gerucht) en krijgen we een eerste enge indruk van Rami Malek als de mysterieuze slechterik Safin. 

Waar gaat No Time To Die over?

Deze trailer bevestigt dat James geniet van zijn 'pensioen' in Jamaica. Zijn oude CIA-vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) vraagt echter toch om zijn broodnodige hulp om een gekidnapte wetenschapper te redden. Deze missie loopt al snel helemaal uit de hand en blijkt gevaarlijker dan ooit gedacht. De schuldige? Rami Maleks Safin, die er met zijn doodenge masker nú al eng uitziet! Gelukkig krijgt Bond hulp van Nomi (Lashana Lynch), een geheimagente die nu de officiële 007 is. 

Laatste keer voor Daniel Craig

Daniel Craig is met No Time To Die voor het laatst te zien in een James Bond-film. Hierna neemt iemand anders de titel over. Tot die tijd krijgen we misschien nog wel een ander soort Bond-film, namelijk een spin-off. Er gaan geruchten dat Noamie Harris' spion Moneypenny haar eigen film krijgt

No Time To Die draait vanaf 2 april 2020 in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder