André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes

André Hazes vindt coronavirus ‘een beetje onzin’

|
|

Laatste update:

Het coronavirus verspreidt zich in rap tempo over de hele wereld. Iedereen heeft zo zijn mening over de uitbraak en dan kun je natuurlijk óók reacties van BN'ers verwachten. Maar volgens André Hazes valt het allemaal reuze mee met dit 'griepje'.

Shownieuws was backstage bij de promotie voor het grote meezingspektakel Holland Zingt Hazes, dat aankomende vrijdag weer losbarst in het Ziggo Dome, en besloot om de BN'ers eens flink aan de tand te voelen. Wat vinden zij eigenlijk van het coronavirus? Zijn ze team-Chantal Janzen (je kunt er gewoon grappen over maken) of team-Roy Donders (lichte paniek)?

'Griepje'

"We worden dus allemaal zo bang gemaakt, voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is", vindt André Hazes. De volkszanger - die sinds kort weer samen is met zijn ex Monique Westenberg - noemt het coronavirus "onzin". En als het aan André ligt, gaan 'de voorzorgsmaatregelen' ook véél te ver. "We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven."

Lulverhalen

En Gerard Joling, die uiteraard ook meedoet aan Holland Zingt Hazes, gaat nog een stapje verder. "Het wordt veel te groot gebracht en er wordt veel te veel aan gedaan", vindt hij. "De politiek wist natuurlijk al twee maanden geleden dat dit ging gebeuren en dan denk ik: hoe mineur-achtig zijn ze bezig met allemaal lulverhalen."

Bekijk hier alle BN'er-reacties:

Lees verder