Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Chantal Janzen grapt over coronavirus

|
|

Laatste update:

Chantal Janzen kruipt op instagram weer in de huid van haar inmiddels bekende typetje 'Selfy'. Haar volgers zijn maar wat blij dat ze weer terug is - en wel om het coronavirus op de hak te nemen. 

Of je het smaakvol vindt is een tweede, maar goed: Chantal - die zo te zien weer is opgeknapt - doet het gewoon en ruilt haar normaal zo emotionele insta-posts weer even in voor comedy. "Ik ben bij mijn vriendinnetje Chelsea", zegt ze met een hoog piepstemmetje. "En dan moet je heel stil zijn want haar vader ligt boven in bed. Hij is de afgelopen drie dagen in Limburg geweest bij een vriend en Chelsea zei: 'nu heeft hij last van de Corona'."

Corona in Nederland

Het zal ongetwijfeld een verwijzing zijn naar Carnaval, het drankje Corona en de welbekende kater, maar het is ook overduidelijk een quip richting het Coronavirus en de constante stroom aan nieuwtjes over de wereldwijde uitbraak. "Ik vind het niet leuk. Ik wist ook niet dat het al in Nederland was en had het niet op het nieuws gezien", reageert 'Selfy'. Ook komt ze met een stel tips wat te doen bij 'de Corona'.

Tips van Selfy

"Dus iedereen die zich druk maakt om Corona: dit is wat je moet doen. Lekker slapen, twee gebakken eitjes, twee koppen koffie en twee aspirientjes. Dan gaat het over", zo claimt het insta-fenomeen. Nou, euhm... doe er mee wat je wilt maar hecht er vooral niet te veel waarde aan! Haar volgers kunnen het allemaal wel waarderen: Chantal krijgt honderden reacties van fans die helemaal in een deuk liggen om 'Selfy' en haar 'Corona'.

Lees verder