Chantal Janzen in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen in The Voice of Holland op RTL 4

Chantal Janzen ontroert ouders met lief bericht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

RTL-koningin Chantal Janzen maakt weer eens diepe indruk op haar volgers. En dan met name haar fans die óók ouders zijn. Chantal weet ze te ontroeren met een zoet verhaal over haar zoontje James.

Moeder en zoon gingen laatst samen op pad. "Dat doen we zo nu en dan", begint Chantal haar verhaal op Instagram. "Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar." En zo'n avondje uit is vast heerlijk, zeker na de wat mindere periode waar Chantal de afgelopen dagen doorheen ging!

Opgroeien

Ze beschrijft dat ze het soms wel lastig vindt om te zien hoe James zo snel opgroeit. "Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken", schrijft de trotse mama. "Ik vind 't soms lastig als ik erover nadenk dat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden."

Ontroering

Zoals eigenlijk altijd bij Chantals openhartige posts, stromen ook hier de reacties binnen. Andere bekende ouders reageren ontroerd. "Super lief!", reageert Lieke van Lexmond met een hartje. "JA! En alles van mijn ouders waarvan ik zei: dat ga ik dus nooit zeggen heb ik ook al gezegd", onthult presentator Dennis van der Geest. Ook Ruud de Wild herkent Chantals verhaal. "Vaders vinden dat ook lastig hoor. Wat heerlijk zo'n avond." Irene Moors is eveneens ontroerd. "Wat een heerlijk en dierbaar uitje. Mooi ❤️? Oh en ja, blijft lastig. Altijd."

Lees verder