Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Chantal Janzen maakt diepe indruk met babybuik

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Songfestival-presentatrice Chantal Janzen krijgt veel complimentjes voor een nieuwe, lieve insta-post waarin ze 'hoogzwanger' haar waardering uitspreekt voor alle zorgmedewerkers van Nederland.

"Hé hallo dit is ‘n oude foto hoor!", wil de troll-koningin van Instagram eerst maar even kwijt voordat ze aan haar berichtje begint. "Voor het 2e seizoen van Chantal komt werken mag ik vandaag werken als kraamverzorgster. Vanaf de eerste minuut ben ik weer onder de indruk van het prachtige werk in de (kraam)zorg."

Een en al liefde!

Op deze foto is Chantal nog zwanger van de inmiddels tweejarige Bobby. Ze wil nog even van de gelegenheid gebruikmaken om haar toenmalige kraamverzorgster Sofie te bedanken. Die ontpopte zich als een 'ware engel' voor Chantal in deze ongetwijfeld zware periode. "Beste mensen in de (kraam)zorg, wat hebben jullie toch prachtig, zwaar, uniek en veel te weinig beloond werk. Jullie werk en zorg in deze eerste kwetsbare dagen na een geboorte zijn zo ongelofelijk waardevol. Ik hoop dat jullie dat nog steeds beseffen!"

Reacties

Volgers, waaronder ook een aantal verzorgsters, waarderen het dat Chantal deze lieve shout-out doet. "Ik waardeer jouw mooie woorden", zegt een kraamverzorgende in opleiding. "We hebben zeker een heerlijke baan, waar we elke week weer een feest proberen te maken!", aldus verzorgster Julia. "Ah wat lief dit! ?", schrijft Bettina. "ik doe dit werk nu bijna 2 jaar met super veel plezier! Blijft zo bijzonder." Kortom: een en al liefde in de comments!

Chantal Komt Werken

Seizoen 2 van Chantal Komt Werken is binnenkort te zien op RTL 4. Helaas weten we nog niet precies wanneer. Toch houdt Chantal ons via insta gelukkig alvast op de hoogte van haar draaidagen waarbij ze meewerkt bij beroepen die ze "spannend, heftig, eng, prachtig en ontzettend indrukwekkend" vindt. We kunnen nu al niet wachten op deze ongetwijfeld hilarische aflevering:

Lees verder