Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Chantal Janzen trollt Gwyneth Paltrow met vaginakaars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Chantal Janzen is altijd wel in voor een geintje. Deze keer richtte de presentatrice haar pijlen op Marvel-actrice Gwyneth Paltrow.

Woord van het jaar

Dat Chantal Janzen een glansrijke carrière als stand-up comedian is misgelopen, heeft ze al vaker bewezen. Gisteren moest Gwyneth Paltrow het ontgelden. De Marvel-actrice (die zelf trouwens keer op keer vergeet dat ze te zien is in Marvel-films) kwam eerder deze maand in het nieuws met haar vaginageurkaars, wat ons betreft nu al het woord van het jaar. Chantal kon natuurlijk niet achterblijven en presenteerde haar eigen vaginakaars op Instagram.

Mien Dobbelsteen

Chantal Janzen grapt op Insta dat de publiciteit rondom Gwyneths vaginageurkaars heeft bijgedragen aan het succes van de ‘Zeg eens Vagina’-special in haar magazine &C. Daarbij legt de Insta-koningin op hilarische wijze uit hoe de special aan zijn naam komt: “Just say AAA was always very funny, especially because of the jokes of Mien Dobbelsteen. Just look it up at YouTube, it will crack you up.” Het is niet bekend of Gwyneth het advies van Chantal heeft opgevolgd, maar het is een mooie gedachte dat de werelden van Marvel en Mien Dobbelsteen zijn samengekomen, al is het maar voor heel even...

Lees verder