Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow voor de Golden Globes van 2019

Vaginageurkaars Gwyneth Paltrow is een dampend succes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actrice en onderneemster Gwyneth Paltrow heeft opnieuw een opmerkelijk item toegevoegd aan haar toch al opmerkelijke Goop-catalogus: een kaars die naar flamoes ruikt. Het nieuwe vulva-verzamelitem gaat als warme broodjes over de digitale toonbank.

Goop laat namelijk weten dat de 75 dollar kostende 'This Smells Like My Vagina'-kaars - die Gwyneth deze week lanceerde - binnen één uur was uitverkocht. Gwyneth werkte samen met een parfummaker en kwam tijdens het maak-proces tot een geinige conclusie: 'deze kaars ruikt naar vagina', zou de actrice hebben gezegd. En dus... noemde ze het ding 'This Smells Like My Vagina'. 

Lekker geuren

Heel veel Amerikaanse huishoudens worden binnenkort ondergedompt in een bedwelmende mix van 'geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad'. Dat staat althans op de Goop-site. Waar het op neerkomt: het is gewoon een kutkaars! Kopen kan hier.

Vaginageurkaars Gwyneth Paltrow is een dampend succes

Gwyneth vergeet dingen

Dat dampende succes stijgt soms naar boven. Hierdoor kwam Gwyneth eerder een paar keer in het nieuws doordat ze... best wel basic dingen vergat. Zo kon ze zich niet meer herinneren dat ze in Spider-Man: Homecoming zat, vergat dat Samuel L. Jackson ook in de Marvel-films speelde én MCU-collega Sebastian Stan werd ook slachtoffer van Gwyneths vergeetachtigheid. Jeetje, we zijn nú al benieuwd naar haar eigen Netflix-serie!

Lees verder