Gwyneth Paltrow Samuel Jackson

Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow Samuel Jackson

Gwyneth Paltrow was vergeten dat Samuel L. Jackson ook in de Marvel-films zat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al is Avengers: Endgame inmiddels de succesvolste film aller tijden geworden, toch zijn er nog steeds mensen die nul interesse lijken te hebben in Marvel-films. Zoals Gwyneth Paltrow bijvoorbeeld, die zelf toch al zeven keer in MCU-films te zien is geweest als Pepper Potts. Dat ze haar films thuis niet kijkt werd al duidelijk toen ze niet wist dat ze in Spider-Man: Homecoming zat, en toen ze geen idee had wie Winter Soldier Sebastian Stan was. Nu blijkt dat ze ook vergeten was dat Samuel L. Jackson net zoals zij een terugkerende rol in de Marvel-films heeft.

‘Waar heb je het over?’

In een vraaggesprek met het Britse filmtijdschrijft Empire onthulde Marvel-baas Kevin Feige dat de actrice bij het filmen van de begrafenisscène uit Avengers: Endgame verbaasd opkeek toen Samuel L. Jackson ook van de partij bleek te zijn. “Gwyneth Paltrow vroeg waarom Sam Jackson er ook was, en de andere castleden zeiden ‘Waar heb je het over? Hij is Nick Fury! Je hebt samen met hem in films gespeeld?!’”

Grappig detail dat deze onthulling nota bene van het grote Marvel-opperhoofd zelf kwam. Je zou denken dat een filmproducent na zo'n blunder iedereen op de set bij elkaar zou roepen om ze te verzoeken het hier nooit meer over te hebben, maar Feige kan er de humor wel van inzien.

We hebben het even nageteld en in vijf van Gwyneth’s zeven Marvel-films duikt Sam Jackson ook op als de grote baas van S.H.I.E.L.D. (voor de goede orde: Iron Man 1 + 2, Avengers, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame). Zij heeft het dus duidelijk te druk met het verkopen van haar peperdure Goop-produkten om ook nog tijd te vinden om haar eigen films te zien.

Lees verder