Gwyneth Paltrow beweert dat ze nooit in Spiderman speelde

Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow beweert dat ze nooit in Spiderman speelde

Oeps! Gwyneth Paltrow beweert dat ze nooit in Spider-Man speelde

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We vergeten allemaal wel eens wat. Je sleutels, een verjaardag... Maar Gwyneth Paltrow vergat tijdens een televisie-opname dat ze toch echt in een Spider-Man-film heeft gespeeld. 'Nee echt?' vroeg ze meerdere malen. Ja, echt Gwyneth. Dat krijg je als je in bijna 50 grote producties hebt gespeeld. Whoopsie.

'I was never in Spider-Man!'

In een kookprogramma van Jon Favreau (acteur) gebeurde het allemaal. Hij heeft een programma, The Chef Show, waarin hij met zijn Hollywood-buddies babbelt terwijl ze samen koken. Super geweldig format, nog nooit gezien, we know right! Maar in ieder geval heeft hij ook Gwyneth Paltrow uitgenodigd om het met haar te hebben over hun halve minuut samen op de set van Spider-Man: Homecoming. Zij kan zich er echter helemaal geen klap van herinneren en blijft -hoe grappig- glashard beweren dat ze nooit in die film zat. Kijk maar. 

Vergeetachtig

Gwyneth Paltrow vergeet wel vaker wat. Bijvoorbeeld dat ze in 2017 nog zei haar acteercarrière aan de wilgen te hangen. Ze wilde zich richten op haar eigen lifestyle-bedrijf en dat acteren, daar was ze helemaal klaar mee. Uh-huh. We roken al een midlife-crisis en inderdaad, het was snel gedaan met het voornemen. Ze speelde sindsdien in drie films, van Spider-Man tot Avengers, en ze maakt nu een nieuwe Netflixserie met Barbra Streisand

Lees verder