Gwyneth Paltrow stopt met acteren

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow stopt met acteren

Gwyneth Paltrow stopt met acteren

|
|

Laatste update:

Gwyneth Paltrow laat haar acteercarrière voor wat het is. De Oscarwinnares vertelde gisteren in The Today Show dat ze zich volledig gaat richten op haar eigen schoonheids- en lifestylemerk Goop.

Produceren

"Ik heb een geweldige carrière gehad, maar mijn passie ligt nu bij het produceren van content, het maken van producten en het regelen van dingen. Het is langzaamaan zo gegroeid. Het is een echt bedrijf geworden", aldus Gwyneth. De actrice sluit overigens niet uit dat ze nog wel eens een rolletje mee zal pakken. Nu alweer aan het terugkrabbelen, Gwyneth?

Verdienstelijk CV

De actrice heeft een verdienstelijk CV opgebouwd de afgelopen jaren. Haar laatste rol was in de geflopte film Mortdecai met Johnny Depp uit 2015. Of dit spreekwoordelijke drama iets te maken heeft met haar pensionering is niet bekend. In 1998 won ze een Oscar voor beste actrice voor de film Shakespeare in Love.

Goop

Goop is een lifestyle-bedrijf dat zich bezig houdt met eten, wonen, beauty en andere eigenaardige praktijken. In 2016 zei ze haar banden met het merk te willen verbreken, maar deze maand werd ze toch fulltime CEO van Goop. Welke veranderingen Gwyneths pensioen te weeg gaan brengen bij het bedrijf is nog niet bekend.

Lees verder