Gwyneth Paltrow Sebastian Stan

Veronica Superguide logo
Gwyneth Paltrow Sebastian Stan

Gwyneth Paltrow vergeet steeds wie Avengers-medespeler Sebastian Stan is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand maakte Gwyneth Paltrow geen al te beste beurt toen bleek dat ze totaal niet meer wist dat ze in Spider-Man: Homecoming zat. Nu maakt ze het nog wat bonter: zo blijkt dat de actrice meerdere malen is vergeten wie Winter Soldier-acteur Sebastian Stan is, terwijl ze toch samen te zien zijn geweest in Avengers: Infinity War én Avengers: Endgame, twee van de grootste films ooit?!

In de kookshow van medespeler Jon Favreau beging Gwyneth vorige maand een blunder door stug te beweren dat ze nooit in een Spider-Man film heeft gespeeld. “Jawel hoor, weet je nog die ene scène aan het eind waar we samen inzaten”, probeerde de presentator nog, waarop Gwyneth antwoordde: “Oh ik dacht dat dat een Avengers-film was”. Favreau heeft het nu voor haar opgenomen door te zeggen: “Ik weet soms ook niet meer in welke Marvel-film ik nu weer meedoe, en ik sta nog wel als executive producer vermeld op de titelrol van de Avengers-films?!” PR-relletje geblust zou je zeggen. Maar nee hoor: nu blijkt dat Paltrow niet alleen haar eigen Pepper Potts-films vergeet, ook kan ze haar collega-Avengers niet onthouden

“Blij dat ik mezelf voor de derde keer voor mocht stellen aan Gwyneth Patrow”

Sebastian Stan was onlangs samen met Paltrow op een modeshow in Frankrijk. Hij was er duidelijk niet van gecharmeerd dat hij zich die avond voor de derde keer (!) aan zijn Avengers-collega moest voorstellen, omdat hij het vervolgens nog even vermeldde in een Instagram-post. Auw!

Op de première van Avengers: Infinity War ging Gwyneth vorig jaar al door de mand toen ze aan haar PR-man vroeg wie Sebastian Stan was. Uhhm, we hebben het hier wel over de mede-titelpersoon uit één van de beste MCU-films ooit, Captain America: The Winter Soldier. Kijkt Gwyneth de Marvel-films waar ze zelf niet in zit überhaupt wel?

Lees verder