Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit als presentatoren van Eurovisiesongfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit als presentatoren van Eurovisiesongfestival

Chantal Janzen maakt hilarische grap tijdens Songfestival-repetities

|
|

Laatste update:

Jan Smit post op Instagram een filmpje van de repetities voor de loting van de halve finales van het Eurovisiesongfestival. Als Chantal Janzen Spanje aankondigt, eindigt ze haar bericht met ‘Olé,’ waarna iedereen in een deuk ligt. Waarschijnlijk verlangt Chantal zo naar de zonnige stranden met deze kou dat ze er spontaan Spaans van gaat praten.

Laatste puntjes op de 'i'

De presentatoren van het grote Songfestival-spektakel dat in mei Rotterdam overneemt zijn zich al druk aan het voorbereiden op hun grote klus. Jan Smit bezocht zelfs ‘de nonnen in Vught,’ een taalinstituut waar de zanger Engelse les bijspijkert.

Jan uit de running

Jan Smit liet in november weten al zijn taken van de laatste maanden van 2019 te laten vallen omdat hij acute laryngitis opliep. Daarom is hij extra blij met zijn collega’s Chantal Janzen en Edsilia Rombley die zoveel begrip tonen: “bijzonder dat Chantal en Edsilia mij op elke mogelijke manier ondersteunen zodat ik rustig aan de draad weer kan oppakken”. 

Loting halve finales

Dinsdag 28 januari wordt de loting van het Eurovisiesongfestival om 16:10 uitgezonden op NPO1. Dan wordt bekend welk land in welke halve finale het podium van Ahoy mag betreden. Dat we dit allemaal in Nederland mogen organiseren hebben we natuurlijk te danken aan de winst van Duncan Laurence vorig jaar. Dit jaar is Jeangu Macrooy de inzending van Nederland!

Het Eurovisiesongfestival is vanaf 12 mei 2020 te zien. De grote finale vindt plaats op 16 mei.

Lees verder