Jan Smit in Beste Zangers op NPO1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Smit in Beste Zangers op NPO1

Beste Zangers in de problemen: 'kijken of we zonder Jan Smit gaan'

|
|

Laatste update:

De opnames voor Beste Zangers 2020 vinden eigenlijk deze en volgende maand plaats. Presentator Jan Smit ligt echter in de lappenmand dus staan AVROTROS en de makers van Beste Zangers voor een probleem. Ze gaan mogelijk op zoek naar een vervanger. 

Beste Zangers-liveshows, een heuse Kerstspecial (die is al wél opgenomen); het kan niet op voor NPO 1-hit Beste Zangers. Helaas stuiten de makers nu op een probleem. Jan Smit maakte recent bekend dat hij kampt met een strottenhoofdontsteking. Hij cancelde al zijn optredens voor 2019 en kan ook niet afreizen naar Ibiza voor de opnames van Beste Zangers 2020. Euhm... wat nu?!

Jan Smit en het Songfestival

"We zijn nu aan het bekijken of we zonder Jan gaan of eventueel later met Jan", zo liet AVROTROS gisteren weten in RTL Boulevard. Pikant detail: normaal gesproken vinden de Beste Zangers-opnames plaats in april. Mogelijk is er nu gekozen voor november/december omdat Jan Smit volgend jaar te druk is met voorbereidingen voor... het Songfestival! Volgens geruchten is hij één van de presentatoren. Jan zelf heeft hier nog niet op gereageerd. 

Presentatoren Beste Zangers

Het is nog niet bekend wie Jan gaat vervangen. Of het moet zijn dat de makers besluiten om de opnames te verzetten zodat 'ie er wél bij kan zijn. Beste Zangers werd eerder gepresenteerd door Edsilia Rombley (seizoen 1) en Victor Reinier (seizoen 2 en 3).

Lees verder