André Hazes met Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes met Monique Westenberg

Dit is waarom Monique Westenberg weer samen is met André Hazes!

|
|

Laatste update:

Monique Westenberg komt met een mogelijk antwoord op dé vraag die op iedereens lippen brandt: waarom is ze weer samen met André Hazes?

Het kan je haast niet zijn ontgaan: André Hazes en Monique Westenberg - hét grootste showbizzkoppel van Nederland - zijn weer helemaal happy! De volkszanger luisterde overduidelijk niet naar de adviezen van Glennis Grace en wiste ex Bridget Maasland uit zijn online leven. Maar hoe komt het dat 't nu weer helemaal goed zit?

Hazes-hereniging

Op instagram geeft Monique mogelijk de verlossing in de vorm van een quote die zo op een tegeltje kan! 'Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together', zo plaatst ze in haar insta-story. Ook deelt Monique de inmiddels bekende 'herenigingsfoto' waarmee André gisteren al bevestigde dat ze weer een koppeltje vormen.

Dit is waarom Monique Westenberg weer samen is met André Hazes!
Reactie André

Monique's trouwe insta-legertje is over het algemeen vrij happy met deze langverwachte hereniging. Het stel krijgt veel gelukswensen, al blijven de haatreacties ('waarom neem je hem terug?!') ook binnenstromen. André zelf laat in de comments ook van zich horen. "Mensen die nog steeds denken dat ik jou bedrogen heb.... Ik houd van jou liefde, forever", schrijft hij. Ook BN'ers laten van zich horen. "Hou van jullie", schrijft zangeres Samantha Steenwijk met een stel hartjes. Ook Bas Smit vindt het maar wat fijn en reageert met "Heerlijk".

Lees verder