André Hazes neemt definitief ‘afscheid’ van Bridget Maasland

Door Robin Heerkens
Bridget Maasland en André Hazes

UPDATE: inmiddels heeft Bridget ook een grote schoonmaak gehouden op haar Insta. Alle foto's met André zijn weg.

Gisteren maakte André Hazes het 'insta-official': hij is weer samen met Monique Westenberg! Zijn ex Bridget Maasland is dus niet meer in beeld, zeker niet nu André haar heeft 'uitgewist'.

Ho, wacht even. Wissen? Dat klinkt wel erg desastreus. Toch is het zo. Het viel Shownieuws namelijk op dat André alle liefdeskiekjes met Bridget van zijn Insta-pagina af gooide. En... dat waren er best veel! "In zijn tijdlijn is er nergens meer een spoor van Bridget te bekennen", schrijft het entertainmentplatform.

En Bridget dan?

Op dit moment is er een beetje een awkward situatie ontstaan. Aan de ene kant heeft Bridget André inmiddels 'ontvolgd', maar... bij haar staan die liefdevolle foto's nog wél online.

Ze geeft geen fuck

Toch pakte ook Bridget het 'gewone leven' weer op na een ongetwijfeld heftige periode vol mediastormpjes. Zo postte ze verschillende spreuken op haar insta waaruit blijkt dat ze ondanks de breuk met André een positieve blik houdt. "Als je links kijkt zie je rechts niets!", is toch wel een poëtisch hoogtepuntje. Maar ook "De edele kunst van ‘Not Giving a Fuck’" - waarmee Bridget verwijst naar een boek - vonden wij wel tof!