Instagram official: André Hazes en Monique Westenberg weer samen

Door Alie Sierkstra
Monique Westenberg en Andre Hazes

Nadat eerder bekend werd dat André Hazes en Bridget Maasland een punt achter hun relatie gezet hadden, begon de geruchtenmolen te draaien... Zouden Hazes en Monique Westenberg dan toch weer samen komen? Vandaag volgt het verlossende antwoord. Hazes laat namelijk op Instagram weten dat hij en zijn ex weer bij elkaar zijn!

André Hazes en Monique Westenberg weer samen

Het liefdesleven van André Hazes en Monique Westenberg lijkt zich grotendeels af te spelen via Instagram. Ook dit meest recente nieuws is rechtstreeks afkomstig van het social mediakanaal van de zanger. Hazes verkondigt zijn liefde middels een songtekst, die weinig aan de verbeelding overlaat: "Oh, girl, you stand by me. I'm forever yours. Faithfully." Het mag duidelijk zijn: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer helemaal gelukkig samen!

André en Monique Instagram official

Eind vorig jaar kondigden André en Monique hun relatiebreuk aan. Monique liet daarna via social media weten dat de zanger een andere liefde had... Uiteindelijk bleek het om Bridget Maasland te gaan. Na een kortstondige relatie met Bridget is André nu dus echter weer terug bij zijn ex. Toch handig, dat social media... Ook al snappen we best dat Bridget er even helemaal genoeg van had!