André Hazes en Monique Westenberg.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Monique Westenberg.

‘André Hazes slaapt weer bij Monique’

|
|

Laatste update:

André Hazes en Bridget Maasland gingen deze week uit elkaar, maar volgens De Telegraaf ligt André er alsnog warmpjes bij. De krant fotografeerde de zanger bij het huis waar zijn ex Monique woont.

De Telegraaf meldt dat André Hazes na zijn terugkeer vanaf Curaçao linea recta doorreed naar zijn huis in Berkel en Rodenrijs. Waarom? Daar woont zijn ex Monique samen met hun zoontje André Jr. Het is onduidelijk of André en Monique weer samen zijn, maar dat Bridget en André niet meer samen zijn kan je bijna niet zijn ontgaan.

Monique, Bridget en André waren afgelopen weekend allemaal op Curaçao en al snel leek het erop dat de hel was losgebarsten. Monique en André werden gespot toen ze een toilethokje uitkwamen, Bridget stond plompverloren op een vliegveld en er zouden zelfs klappen zijn gevallen (ook al hebben alle partijen dat ontkend). Bridget is helemaal kapot van de gang van zaken en wordt door RTL de komende tijd even in de luwte gehouden.

André en Monique?

De Telegraaf liep blijkbaar te posten bij de woning van Monique Westenberg, of kreeg een tip, en fotografeerde Hazes terwijl hij naar zijn auto liep. Het is natuurlijk zijn huis, dus misschien had hij iets te doen in de buurt, maar fans houden hun adem angstvallig in. Zijn Monique en André weer een setje?

De geruchten over een hereniging tussen de twee zijn de laatste dagen al volop aanwezig. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees verder