Bridget Maasland in de Zwakste Schakel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland in de Zwakste Schakel

RTL 4 haalt Bridget Maasland van de buis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een opmerkelijke move van RTL! De zender haalt Bridget Maasland vanavond opeens weg uit de programmering voor RTL 4. Haar heerlijke venijnige quiz De Zwakste Schakel moet plaatsmaken voor iets anders, maar... heeft dat soms te maken met de André Hazes-breuk?

Wil de zender haar even uit de wind houden nu de mediastorm nog volop losgaat? Vandaag kregen we namelijk een nieuw gerucht voor onze kiezen: Bridget zou op de vuist zijn gegaan met André's ex Monique Westenberg. Volgens RTL zit er een hele andere reden achter de plotselinge programmawissel.

Meisje van Plezier

RTL ontkent tegenover RTL Boulevard dat dit iets te maken heeft met de veelbesproken breuk. De zender gaat vanavond in plaats van De Zwakste Schakel nog een keer de start van Meisje van Plezier seizoen 2 uitzenden. "Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken."

Euhm... oké?

Een opvallende move dus! Maar aan de andere kant ook wel weer begrijpelijk. De seizoensaftrap van de zwoele Videoland-serie met Angela Schijf als escortdame trok afgelopen zondag 571.000 en 422.000 mensen met de eerste twee afleveringen. Blijkbaar vond men dit te weinig aangezien de show gewoon een herkansing krijgt. Of misschien komt het ook doordat het gehele tweede reeks al een tijdje op Videoland staat? Zou kunnen toch? Oh ja: De Zwakste Schakel is volgende week woensdag weer 'gewoon' terug op het oude plekje.

Lees verder