Bridget Maasland, André Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Bridget Maasland, André Hazes en Monique Westenberg

Heftig! 'vechtpartij tussen Bridget en Monique op Curaçao'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Net wanneer je denkt dat de roddels rond de gestrande relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland niet gekker kunnen worden, bewijst wéér een entertainmentblad dat het altijd nog 'erger' kan. Zo zouden André's exen Bridget en Monique Westenberg met elkaar op de vuist zijn gegaan op Curaçao.

Weekblad Story komt met het verhaal dat André is 'betrapt' toen hij tijdens één van die beruchte dagen op het eiland ‘s nachts stilletjes de hotelkamer van ex Monique uit wilde sluipen. Toen Bridget dit te horen kreeg, zou ze woest verhaal zijn gaan halen. 

'Vechtpartij'

Deze scène, die zo uit Riverdale of De Rijdende Rechter had kunnen komen, gaat nog even een stukje verder als we Story mogen geloven. "Het zou erin geresulteerd hebben dat Bridget Monique heeft opgezocht en de twee in een ordinaire vechtpartij belandden!", zo valt er te lezen in de nieuwste editie van het blad.

Relatie over

Dit zou er dan weer toe hebben geleid dat André het uitmaakte met Bridget. "Dat wil niet zeggen dat hij nu weer met Monique is, maar haar kansen op een verzoening zijn in elk geval groter dan die van Bridget", denkt het blad. Uiteraard heeft geen van de drie 'partijen' op dit gerucht gereageerd, maar eerder vanochtend liet Bridget al wel van zich horen. Op Radio 538 zei ze dat de geruchten over een 'avontuurtje' tussen André en Monique in ieder geval niet kloppen. "Daar is helemaal geen sprake van. Of ik ben me er niet van bewust, dat kan ook. Maar zover ik weet is daar helemaal niks gebeurd."

Lees verder