Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

Bridget reageert: zijn Monique en André Hazes weer bij elkaar?

|
|

Laatste update:

Er gaat momenteel geen minuut voorbij of er duikt weer een nieuw gerucht op in dé showbizzsituatie van dit moment: de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. Speelt er bijvoorbeeld weer iets tussen André en zijn ex Monique? Bridget vertelde vanochtend gelukkig hoe het echt zit!

Dat André en Monique op Curaçao zijn gespot op een wc-hokje - wat dat verder ook mag betekenen - is dikke onzin, zo zei Bridget vanochtend op Radio 538. "Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is....(..) Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd." Ze reageerde overigens niet op het gerucht dat André haar vergat op het vliegveld, dus dat verhaal blijft nog een beetje vaag.

Echte reden van breuk

Volgens Bridget is er helemaal geen sprake van overspel of wat dan ook. Ze verschilden gewoon te veel van elkaar. "Onze levensstijlen kunnen moeilijk samen en dan denk je toch: gaan we hierin investeren of pakken we even onze rust?", vertelt ze openhartig. "Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad."

Verklaring

Ook nam Bridget even de tijd om wat extra uitleg te geven over de verklaring die ze samen met André de wereld instuurde. Dat hun relatie stuk liep door druk van de media. Het kwam vooral - zegt ze nu - door alle negativiteit op sociale media. "Ik denk als er iemand is die niet zo sterk in zijn schoenen staat als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren." Maar had ze dan niet wat minder liefdeskiekjes moeten delen? Zoals ook haar eigen RTL Boulevard beweerde? Misschien, aldus Bridget. "Maar dat doet iedereen die verliefd is."

Lees verder