Bridget Maasland en André Hazes samen op Instagram

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland en André Hazes samen op Instagram

RTL Boulevard kritisch over verklaring André en Bridget

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds Bridget Maasland en André Hazes bekendmaakten dat ze géén koppeltje meer vormen, verkeren alle showbizzmedia in een constante staat van verwarring. Wat gebeurde er tussen de twee? Waar ging het fout? Bridget kon gisteren in ieder geval niet rekenen op veel steun van haar RTL Boulevard-collega's...

'Van je collega's moet je het hebben', klinkt de bekende uitspraak. En in dat opzicht was het voor Bridget wellicht een beetje awkward om de uitzending van gisteren te zien. Sowieso, daar niet van. Maar... haar bloedeigen collega's namen het niet per se massaal voor hun presentatrice op. En dat komt allemaal door de persverklaring van André en Bridget.

Veel gepost

Bridget gaf Boulevard uiteraard wel de 'eer' met haar eerste reactie op de breuk. Maar het ging vooral over de verklaring van 'Brazes'. Het ex-stel gaf namelijk aan dat de relatie niet bestand was tegen alle druk en media-aandacht - uiteraard ook mede veroorzaakt door RTL Boulevard zelf. "Het roept wel de vraag op waar die druk dan vandaan komt. Ze hebben zelf ook heel veel gepost", zei verslaggever Aran Bade. Oef!

Insta-overvloed

Bridget en André genoten de afgelopen maanden van hun tijd als verliefd koppeltje en zetten regelmatig (of ja: méér dan regelmatig) schattige foto's online. Hun goed recht natuurlijk! "Wat je misschien ook doet als je verliefd bent", gaat Aran verder. "Maar daarvan kan je ook denken: het gaat te snel en je maakt jezelf niet populair door dat te doen." Ook Luuk Ikink peurt nog even in de wond. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is. "Je zou ook kunnen denken: als je last hebt van de druk, dan plaats je die foto’s niet meer, want dan heb je die druk ook niet meer."

Negativiteit

"Als je op een gegeven moment voelt dat het niet helemaal werkt, dan zou ik het socialmedia-gebeuren ook een beetje terugbrengen. Laten we daar dan iets voorzichtiger mee omgaan", adviseerde Aran. Maar ja: dat advies komt natuurlijk een béétje laat, niet waar? Overigens lijkt Bridget een beetje terug te krabbelen als het gaat om de beruchte verklaring. "Met alle druk bedoelt ze ook de negativiteit die eromheen is ontstaan." Ah, dus niet alléén 'de media'.

Lees verder